Visszahívást kérek

Gyors tájékoztatásért, szaktanácsadásért lépjen kapcsolatba velünk! Kérdéseit megválaszoljuk!

META > Történet

META – egy cég, amely folyamatosan változásban van

1896-ban Caspar Schnettler szöggyárat alapított, amely később egy saját hideghengerművel bővült. Az első és a második világháború után újjáépítették az üzemeket.

1963 készítettek először acélállványokat, építőkocka elven, háztartások és az ipar számára. Az új üzem a Große Wiese iparterületen 1969-ban készült el. META-ból META- Regalbau GmbH & Co. KG. Lett. Az 5000 négyzetméter nagyságú gyártócsarnokban racionálisabb gyártási módszereket tudtak kifejleszteni az acélállványok előállításához. 1972-ben testvérüzemet alapítottak Grazban / Ausztriában, majd META piacvezetővé vált a háztartási állványok területén az osztrák piacon…

1986-ban Herr Joachim Loh, Haiger, vette meg a céget. Így a Joachim-Loh-csoport részévé vált. Ehhez a középosztálybeli jellegű cégcsoporthoz tartozik még: HAILO, EXPRESSO, cargoFITTT, LOTEC és Bagport. A vállalkozó Loh keze alatt vált a META a professzionális raktártechnika gyártójává. A tulajdonos modern gyártóüzemek létesítésébe fektetett. 2000-ben Arnsbergben létrehozott új irodaépületben helyet kapott az egész igazgatás, emellett multimédiás kiállítótermek és tantermek létesültek.

Rögtön az új évezred elején leányvállalatok alakultak Csehországban és Lengyelországban.

A Loh-csoport vállalatai családi tulajdonban vannak, annak ellenére, hogy Joachim Loh visszavonult a vállalat vezetőségéből 2002-ben. Eckhard Radke lett a helyi ügyvezető, később Rainer Haupt – aki Haigerben székel – is a top management tagjaként a Joachim-Loh-csoport teljes jogú meghatalmazottja lett.

A META ma piacvezető Németországban a raktártechnikai eszközök gyártásában és kereskedelmében. Ehhez sok tényező hozzájárult: elhivatottság, elkötelezettség a németországi telephely felé, a kereskedelemi piac következetes bővítése, és az újítóerő, amely a termékek és a gyártási technikák folyamatos fejlődését hozta magával.

Bemutatkozunk

A META nemzetközi orientációjú gyártócég Németországban Sauerland, Arnsberg és a Cseh Köztársaságban Ceske Budejovice telephelyű gyártóüzemekkel. Cseh, lengyel és osztrák leányvállalatainkkal együttesen 65 millió eurós forgalmat céloztunk meg az idén. Arnsbergi székhelyünkön 200 munkatárs tevékenykedik a Joachim-Loh Vállalatcsoporthoz tartozó cégünknél.

A vállalkozás

META – piacvezető az állvány és polcrendszerek kereskedelmében

META az egyik piacvezetője nemzetközileg is ezen termékköröknek. A megújuló raktárrendszerek gyártásában és a szakszerű projekttervezésben több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező vállalkozáshoz világszerte bizalommal fordulnak a raktározást tervezők és irodaberendezők, ha minőséget keresnek. Szakszerű tanácsadás, a legmodernebb CAD-tervezési eszközök és munkatársaik és kereskedőik személyes ambíciója a garanciája az Ön beruházása költségkímélő és gyors megvalósításának.

Tapasztalatra épülő siker

A raktárkialakítás koncepciója, tervezése, a raktár berendezése speciális know-howt követel meg. Az Ön META raktárszakértői nem csak jól megalapozott szaktudással, hanem sok éves tapasztalattal és hozzáértéssel is rendelkeznek ismereteik gyakorlati alkalmazására.

Mindent egy kézből

Minden a raktárlogisztikához kapcsolódó kérdésben megbízhatnak az Önök META tanácsadóiban. Az előkészítéstől a tervezésen át a megvalósításig a beruházás minden fázisában, helyben az Ön rendelkezésére állnak szakembereink. Egyéni igényelemzés, magas színvonalú tanácsadás jellemzi szakembergárdánkat.