Visszahívást kérek

Gyors tájékoztatásért, szaktanácsadásért lépjen kapcsolatba velünk! Kérdéseit megválaszoljuk!

META > Forgalmazott állványrendszerek > Irodai állványok

Irodai állványok

META COMPACT® csavarkötésű polcos állványok

A META csavarkötésű polcos állványok rendkívül magas követelményeket elégítenek ki: Egyszerűek, gyorsan szerelhetők és az átgondoltan tervezett sarokmerevítők révén igen stabilak. A porszórással felületkezelt anyagok hosszú élettartamot garantálnak.

A speciálisan fejlesztett kiegészítő-elemek, mint például az áthelyezhető polcosztók vagy kidőlésgátlók mindenféle követelménynek megfelelően elhelyezhetőek. Ezért jól ismertek a META COMPACT csavarkötésű állványok az irodai berendezések világában.

META COMPACT® kapcsolhatókötésű polcos állványok

A META COMPACT kapcsolható kötésű polcos állványok könnyebbé teszik életét: Minden állványt villámgyorsan, villáskulcs és előzetes szakképzettség nélkül össze tud szerelni. Egyszerűen összekapcsolni és kész! Azonnal rend van az irodában, raktárban. Ilyen egyszerűen gondoskodik a jól bevált META know-how a nagy teherbírásról és a tárolókapacitás (polcfolyóméter) növeléséről.

Árak és technikai részletek

Szakkreskedőinktől vagy a META Katalógus 61. oldalától minden információt megkaphat a META irodai állványokról. Töltse le vagy tekintse meg on-line!